Καλέστε τώρα

25310 20270

Το σαλιγκάρι είναι το μοναδικό ζώο στη φύση που μπορεί να "αναγεννηθεί". Παράγει έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικών ουσιών, οι οποίες συμβάλλουν στην επανόρθωση του δέρματος και του κελύφους του.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της πρωτεϊνικής έκκρισης του σαλιγκαριού,  πρώτη φορά στον σύγχρονο κόσμο έγιναν αντιληπτές προ εικοσαετίας περίπου από καλλιεργητές σαλιγκαριών. Παρατήρησαν ότι τα χέρια τους κατόπιν καθημερινής επαφή με τα σαλιγκάρια, ήταν πάντα μαλακά και ενυδατωμένα και το δέρμα τους αναπλάθονταν γρήγορα αν είχε πληγές ή τραύματα.  Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να ενσωματωθεί η θαυματουργή αυτή ουσία σε προϊόντα καλλυντικά και να δημιουργηθεί η κρέμα σαλιγκαριού που προκαλεί την ανάπλαση του προσώπου με φυσικό τρόπο.

Nutri Skin Υπερυδατική Αντιρυτιδική 24ωρη ΚρέμαNutri Skin Υπερυδατική Αντιρυτιδική 24ωρη Κρέμα
  • Θέλετε να λειάνετε τις ρυτίδες και τις γραμμές, να επαναφέρετε την φρεσκάδα στο πρόσωπό σας και να αποκτήσετε υγιή όψη;
  • Θέλετε το πρόσωπο σας να λάμπει;
  • Και όλα αυτά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία;

Τα μυστικά της φύσης τώρα στην διάθεσή σας και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή...

Δοκιμάστε την σειρά με πρωτεϊνική έκκριση σαλιγκαριού και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα!!!

Η πρωτεϊνική έκκριση σαλιγκαριού είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά όπως το γνωστό σε όλες μας υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα ομορφιάς και είναι αποδεδειγμένα ευεργετικό για το δέρμα. Η βλεννίνη που περιέχεται στις κρέμες σαλιγκαριού λοιπόν, είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες. Βοηθάει στην τόνωση του σχηματισμού κολλαγόνου και της ελαστίνης, που προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, καταπραΰνει το δέρμα, επισκευάζει τους κατεστραμμένους ιστούς και αποκαθιστά την ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ξηρού δέρματος, ρυτίδων και ραγάδων, ακμής, εγκαυμάτων και ουλών. Η χρήση της πρωτείνης του σαλιγκαριού έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα, όπου ο Ιπποκράτης συνταγογράφησε σπασμένα σαλιγκάρια και ξινόγαλα για να θεραπεύσει τις φλεγμονές στο δέρμα.

Η επάλειψη του δέρματος με κρέμες σαλιγκαριού με πρωτεϊνική έκκριση του σαλιγκαριού, καταπολεμούν την ξηρασία του, ανακουφίζουν, αναπλάθουν, καταπραΰνουν από ερεθισμούς και με τακτική χρήση το δέρμα δείχνει πάντα νεανικό, καθαρό, φωτεινό και υγιές. Η κάθε κρέμα της σειράς μας περιέχει άλλα επιπλέον συστατικά ανάλογα με την χρήση για την οποία την επιθυμείτε. Δείτε τα προϊόντα μας και βρείτε αυτήν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δοκιμάστε τις κρέμες σαλιγκαριού Snail και εκπλαγείτε κι εσείς με την υφή τους και τα άμεσα οφέλη τους στην επιδερμίδα σας!!! Τις προμηθευτήκαν πολλές φίλες μας και μας μετέφεραν τα ενθουσιώδη μηνύματα τους... Σας τις συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Μπείτε στο tsagiannidis.gr και προμηθευτείτε την δική σας!!!