Αντιαλλεργικό Spray Καθαρισμού Allerg-STOP

SKU: C-033204
10,90 €

Το αντιαλλεργικό spray καθαρισμού Allerg-STOP Repellent είναι ένα νέο, μοναδικό, εγκεκριμένο βιοκτόνο ΤΠ19, απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση – καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες.

  • Αναστέλλει την ανάπτυξη των ακάρεων
  • Εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από ακάρεα

Από: 10,90 €
Από: 10,90 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 85 €.

Μάθετε Περισσότερα...

Προετοιμασία δικαιολογητικών για δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ.

Άμεση και γρήγορη παράδοση στο χώρο σας.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Η χρησιμότητα του αντιαλλεργικού spray καθαρισμού Allerg-STOP Repellent είναι καταλυτική, ιδιαίτερα στην διατήρηση της υγιεινής των στρωμάτων τα οποία επιβαρύνονται από την καθημερινή χρήση, καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας.

Αναστέλλει την ανάπτυξη των ακάρεων και εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από ακάρεα και τα περιττώματά τους προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία.

Είναι απαραίτητο σε όλους, αλλά ιδιαίτερα σε ευπαθή άτομα με αλλεργίες, μικρά παιδιά, με αναπνευστικά προβλήματα, φαντάρους που διανυκτερέυουν σε ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, camping, με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, που έχουν κατοικίδια και οικόσιτα ζώα.

Εφαρμόζεται σε όλα τα στρώματα και τις ινώδεις επιφάνειες (Μαξιλάρια,Παπλώματα,Κουβέρτες,Λούτρινα Παιχνίδια,Κούνιες,Port Bebe,Παιδικά Καρότσια,Υπνόσακους,Φίλτρα Κλιματιστικών,Κουρτίνες,Καναπέδες,Σαλόνια,Χαλιά,Μοκέτες,Σαλόνια Αυτοκινήτων,Σπίτια Κατοικιδίων) σε: σπίτια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, φοιτητικές εστίες, κοιτώνες, κατασκηνώσεις, στρατόπεδα, παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς, νοσοκομεία, ιατρεία, κτηνιατρεία, ιδρύματα, μαιευτήρια, βρεφοκομεία, καμπίνες πλοίων – φορτηγών, τροχόσπιτα κ.α.

Βραβευμένα με το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας. Δερματολογικά ελεγμένα από την dermatest, μέσα από εμπεριστατωμένες επιστημονικές έρευνες, με άριστα αποτελέσματα, είναι η εγγύηση που χρειάζεστε για ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρήση Καθαρισμός
Τύπος Αντιαλλεργικό Spray Καθαρισμού