Οικογενειακές διακοπές; Τι δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σας...

Οικογενειακές διακοπές; Τι δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σας...

Όλοι ανεξαιρέτως ανυπομονούμε για την καλοκαιρινή μας άδεια... Αν είστε γονέας και πρόκειται να κάνετε οικογενειακές διακοπές στον προορισμό της επιλογής σας, σας ευχόμαστε να περάσετε τέλεια και σας προτείνουμε κάποια είδη τα οποία θεωρούμε απαραίτητα για την αποφυγή και αντιμετώπιση μικροπροβλημάτων που μπορεί να προκύψουν...

Καλό είναι εννοείτε να μην ξεκινάμε με αρνητικές σκέψεις , απλά να είμαστε προετοιμασμένοι για τυχόν μικροτραυματισμούς.

 

Νο 1 Sofargen Spray Δερματικό Εκνέφωμα 125ml

Το πρώτο λοιπόν που δεν θα πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σας κατά τις οικογενειακές διακοπές, είναι το Sofargen Spray Δερματικό Εκνέφωμα 125ml.  Το Sofargen® spray είναι ένα ειδικό, σύγχρονο προϊόν σε μορφή πούδρας, για την αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, αμυχών, γδαρσιμάτων, κοψιμάτων και επιφανειακών τραυμάτων. Είναι εξαιρετικό, διότι είναι εύκολο στην εφαρμογή (απλά ψεκάζετε),  δεν τσούζει οπότε τα παιδιά σας δεν θα παραπονεθούν κατά την εφαρμογή του και απλά δίνει την αίσθηση του κρύου που ανακουφίζει την τραυματισμένηSofargen για οικογενειακές διακοπές περιοχή. Το Sofargen® spray δημιουργεί έναν μηχανικό φραγμό προς τους εξωτερικούς παράγοντες, διατηρεί το δέρμα στεγνό , αποτρέπει τη μόλυνση και επιταχύνει την επούλωση. Χρησιμοποιείται σε όλες τις φάσεις επούλωσης της πληγής, μέχρι να κλείσει το τραύμα εντελώς. Τα παιδιά μας όταν παίζουν είναι πολύ συνήθες να γδαρθούν, οπότε μην το παραλείψετε... Και φυσικά, αν το παιδί μέσα σας υπερισχύει ακόμη, και ο μικροτραυματισμός τύχει σε εσάς, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και εσείς...

 Νο 2 Φαρμακείο Αυτοκινήτου Famrakeio για οικογενειακές διακοπές

Με την ίδια λογική και για παν ενδεχόμενο, ιδίως κατά τις οικογενειακές διακοπές αλλά και κατά το υπόλοιπο έτος , φροντίστε να έχετε στο αυτοκίνητο ένα μικρό φαρμακείο με τα απολύτως απαραίτητα.  Διαλέξτε το μέγεθος που σας εξυπηρετεί στο eshop μας και έχετε πάντα το φαρμακείο αυτοκινήτου μαζί σας.

 

 Νο 3 Molinea Plus L Υποσέντονα 60 x 90 cm

Αν έχετε παιδιά σMolinea για οικογενειακές διακοπές ε ηλικίες μέχρι το δημοτικό, τα οποία παρουσιάζουν ακράτεια ούρων κατά την διάρκεια του ύπνου και θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κατά την διάρκεια της νύχτας, για να μην προκαλέσετε ζημιές ή έρθετε σε δύσκολη θέση, μπορείτε να έχετε μαζί σας κάποια υποσέντονα, για να βάλετε κάτω ή πάνω από το σεντόνι. Τα υποσέντονα Molinea του οίκου Hartmann Γερμανίας που θα τα βρείτε στο tsagiannidis.gr σε πολύ χαμηλή τιμή έχουν επικάλυψη υφασμάτινου φλις στεγνότητας σε όλη την επιφάνεια τους  μέχρι και τα άκρα της μεμβράνης. Είναι ιδανικά για την προστασία του κρεβατιού και θα σας βολέψουν πολύ... ιδίως κατά τις οικογενειακές διακοπές.

 

No 4 Practic Κάλυμμα Τουαλέτας Πλαστικό Μιας Χρήσης

Όταν είμαστε σε οικογενειακέςδιακοπές , οι επιλογές μας όσον αφορά το φαγητό, το μπάνιο στην θάλασσα και γενικότερα τις δραστηριότητες, μας αναγκάζουν να επισκεφθούμε κοινόχρηστες τουαλέτες, οι οποίες δεν είναι πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Αν λοιπόν τα παιδιά σας πλέον δεν είναι σε ηλικία που μπορείτε να τα σηκώνετε, χωρίς να επιβαρυνθοΚαλύμματα τουαλέτας για οικογενειακές διακοπές ύν η μέση και τα γόνατά σας... σας συνιστούμε τα πολύ χρήσιμα και εύκολα στην χρήση πλαστικά καλύμματα μιας χρήσης Practic. Σε πρακτική θήκη των 15 τεμαχίων, μπορείτε να τα έχετε στην τσάντα σας και την υπόλοιπη χρονιά και να τα χρησιμοποιήσετε απλά τοποθετώντας τα στην στεφάνη της τουαλέτας. Έχουν άκρα το οποία εκτείνονται εξωτερικά και εσωτερικά σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εντείνετε η προστασία και να μην υπάρχει περίπτωση, να έρθετε σε επαφή με την στεφάνη. Είναι πολύ πρακτικά, οπότε φροντίστε να τα προμηθευτείτε για να ξενοιάσετε.

 

 Νο 5 Αντλία Αναρρόφησης Δηλητήριου Πολλαπλών Χρήσεων

Αν οι οικογενειακές διακοπές που επιλέγετε είναι το κάμπινγκ ή περιλαμβάνουν εξορμήσεις στην φύση, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο τσίμπημα. Σε κάθε περίπτωση τσιμπήματος από π.χ. φίδια, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, σφήκες, μέλισσες, κουνούπια, αλογόμυγες, τσούχτρες, δράκαινες (ψάρι) ή και φυτά, η αντλία αναρροφά το δηλητήριο ανώδυνα, χάρη στο κενό αέρα που δημιουργείται στην επιφάνεια του δέρματος. Η αντλία αναρρόφησης δηλητηρίου, μποδίζει την παραπέρα κυκλοφορία της δηλητηριώδους ουσίας από το σημείο του τσιμπήματος ή δαγκώματος και ανεβάζει την αλλεργική αντίδραση στα υψηλότερα στρώματα του δimage_2478έρματος, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωση και της τοπικής αλλεργικής αντίδρασης, δίνοντας σας χρόνο να απευθυνθείτε σε γιατρό αν χρειαστεί.

Είναι πολλαπλών χρήσεως και εύκολη στην χρήση. Τοποθετήστε τη τρόμπα σταθερά πάνω το σημείο του τσιμπήματος ή δαγκώματος με το μοχλό κάτω. Απαλά τραβήξτε το μοχλό προς τα επάνω,επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο. Αναποδογυρίστε το καπάκι τοποθετώντας το μικρό επιστόμιο σε περίπτωση τσιμπήματος σκορπιού ή εντόμου.


Αφήστε το σχόλιο σας
Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.