Τα πέλματα Lyncos βοηθάνε όλο σας το σώμα

Τα πέλματα Lyncos βοηθάνε όλο σας το σώμα

Tα πόδια μας δεν φτιάχτηκαν για να πατάνε σε σκληρό έδαφος, όπως είναι ο δρόμος, το πεζοδρόμιο ή το πάτωμα του σπιτιού μας. Το πέλμα μας φτιάχτηκε για να πατά στην άμμο ή στο γρασίδι και τα προβλήματα που σχετίζονται με τα πόδια μας ξεκινάνε από αυτήν την αλλαγή στο περιβάλλον που ζούμε.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι φυσιολογικό να πονάνε τα πόδια μας και σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές για να αποτρέψουμε αυτά τα φαινόμενα.

Εφόσον δεν αλλάζει το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, πρέπει να προσαρμόσουμε το περιβάλλον … στο εσωτερικό των παπουτσιών μας, διορθώνοντας συγχρόνως τα προβλήματα που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

u

 

Τα πέλματα Lyncos της κορυφαίας Αμερικάνικης εταιρείας Αetrex, φροντίζουν την σωστή στάση και ευθυγράμμιση του σώματος μας από το έδαφος και πάνω, διορθώνοντας την βλαισότητα ή την ραιβότητα (κλίση) που κανουν τα πόδια μας και ανακατανέμοντας τις πιέσεις ώστε να μην νιώθουμε πόνο.

 

 

Βλαισότητα είναι η κλίση των αστραγάλων προς τα μέσα και ραιβότητα η κλίση των αστραγάλων προς τα έξω, ανάλογα με την ποδική μας καμάρα, η οποία μπορεί να είναι επίπεδη, χαμηλή, μέτρια ή ψηλή. 

πέλματα Lyncos

Και λέμε ότι διορθώνετε η στάση όλου του σώματος γιατί διορθώνοντας την «βάση» μας , διορθώνουμε την κλίση που κάνουν και τα γόνατα και τις συνέπειες στα ισχία, στην μέση και στον αυχένα. Οπότε τα πέλματα Lyncos δρουν ολιστικά.  Επαναφέροντας τα πέλματα μας σε ουδέτερη στάση, νιώθουμε την διαφορά σε όλο το σώμα.

Με το μαξιλαράκι μεταταρσίου, αν το χρειάζεται κάποιος με βάση το πελματογράφημα του στο iStep ή τον Aetrex Wizard,  ανακατανέμουμε τις πιέσεις που δέχεται το πόδι στα μετατάρσια προλαμβάνοντας ή ανακουφίζοντας από τις συνέπειες παθήσεων που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο κατά την βάδιση και την ορθοστασία.

πέλματα Lyncos Κάντε το τέστ και δείτε τις ανάγκες των δικών σας πελμάτων...

Οπότε αγοράζοντας πέλματα Lyncοs να θυμάστε πως δεν αγοράζετε απλά πέλματα... Πέλματα σιλικόνης, δερμάτινα ,ανατομικά υπάρχουν πολλά κοινά και γενικευμένα. Χωρίς ειδικά διαμορφωμένα χαραστηριστικά που να ωφελούν αποκλειστικά το πέλμα σας. Αποκτώντας ένα ζευγάρι πέλματα Lyncos αγοράζετε πλεονεκτήματα και οφέλη για την καλύτερη δυνατή καθημερινότητα που όλοι μας αξίζουμε… 

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Lynco Orthotics, παρέχουν τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους. Και τα επιλέγουν για να διαμορφώσουν το περιβάλλον εντός του παπουτσιού τους ώστε να τους εξυπηρετεί καθημερινά.

1

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ:

Για καλύτερη εφαρμογή, τοποθετήστε τα πέλματα Lyncos στα υποδήματά σας, αφού αφαιρέσετε το γενικευμένο αποσπώμενο πελμα ή αφρώδες κάλλυμα που συνήθως βρίσκουμε στο εσωτερικό των παπουτσιών μας. Τα πέλματα Lyncos έχουν διάρκεια ζωής περίπου 8-12 μήνες ανάλογα με την χρήση.

Για την συντήρησή τους δεν χρειάζεται κάποια ειδική φροντίδα, απλά φροντίστε να ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ, διότι θα καταστρέψετε τις αντιμικροβιακές ίνες χαλκού που έχουν ως επάνω κάλλυμα, το οποίο τα καθιστά αντιμικροβιακά και αντιβακτηριδιακά και επίσης θα μειώσετε τον χρόνο ζωής του πέλματος. Αν χρειάζεται, μπορείτε να τα καθαρίσετε με ένα στεγνό πανάκι ή μια στο τόσο με ένα μωρομάντηλο και να τα αερίζετε εκτός παπουτσιών όταν το θεωρείτε απαραίτητο.

Δώστε την απαραίτητη προσοχή στα πόδια σας με τα πέλματα Lyncos της κορυφαίας εταιρείας Aetrex και κερδίστε συγχρόνως υγεία για όλο το σώμα.

Τα Ιατρικά Τσαγιαννίδη πρωτοπορούν φέρνοντάς σας τα κορυφαία πέλματα της εταιρείας Aetrex.  Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τα πρωτοποριακά αυτά πέλματα μεταβείτε στα σχετικά άρθρα  του blog μας.


Αφήστε το σχόλιο σας
Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.