Μαξιλάρια με memory foam για ποιοτικό ύπνο. Ενημερωθείτε...

Μαξιλάρια με memory foam για ποιοτικό ύπνο. Ενημερωθείτε...

H καθημερινότητά μας δεν μας επιτρέπει πολλές στιγμές χαλάρωσης. Γι αυτό και είναι εξαιρετικά απαραίτητος ο ύπνος μας να είναι επαρκής και ξεκούραστος... Τα πλεονεκτήματα του ποιοτικού ύπνου επηρεάζουν την συμπεριφορά μας, την απόδοσή μας και την ψυχολογική και σωματική μας υγεία. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να επενδύσουμε σε στρώματα και μαξιλάρια, τα οποία μας προσφέρουν σωστή στήριξη και προωθούν αυτό που λέμε καλό ύπνο, με άλλα λόγια, ας αφεθούμε στις ειδικές ιδιότητες του memory foam!

Γιατί υλικό memory foam?

Το υλικό memory είναι το πλέον κατάλληλο υλικό  για εσάς που  μπορεί να αντιμετωπίζετε αυχενικά προβλήματα.  Το σχήμα του προσαρμόζεται στη μορφολογία του κεφαλιού σας ανταποκρινόμενο στην θερμοκρασία και την πίεση του σώματός σας, είτε κοιμάστε στο πλάι είτε σε ύπτια θέση. Επιτρέπει στο κεφάλι να βυθίζεται στο μαξιλάρι χάρη στο αφρώδες του υλικό, και έτσι αυξάνεται η επιφάνεια επαφής σας με αυτό και μειώνονται αντίστοιχα οι πιέσεις.  Με αυτό τον τρόπο αποτρέπονται οι εντάσεις, και σας προσφέρετε η απαραίτητη στήριξη στους ώμους και στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης.

Το υλικό memory ασκεί ελάχιστη πίεση σε σχέση με άλλα υλικά, ίσα-ίσα για να διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος. Το μεγάλο πλεονέκτημά του του είναι ότι επανέρχεται στην αρχική του μορφή μετά από κάθε χρήση, χωρίς να χάνει σε βάθος χρόνου το σχήμα του, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε βράδυ σαν να το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά.

Έτσι λοιπόν αν επιθυμείτε έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις επενδύστε σε ένα μαξιλάρι από Μemory foam. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποιοτικές επιλογές μαξιλαριών από memory foam, για να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί ως μέγεθος και σχήμα.

Στο tsagiannidis.gr προτείνουμε λύσεις που να βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σας, κατανοώντας τις ανάγκες σας.. Επωφεληθείτε και κάντε τις αγορές σας σε μαξιλάρια memory foam από το eshop μας tsagiannidis.gr με έκπτωση 10% μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαΐου.

Διαθέτουμε κι άλλα ειδικά προϊόντα όπως μαξιλάρια για C pap και Bi Pap ή ειδικά μαξιλάρια για κλινήρεις ασθενείς και ασθενείς σε ανάρρωση.

Μπείτε στο e-shop μας και βρείτε ότι χρειάζεστε… με την καλύτερη εξυπηρέτηση και σε ανταγωνιστικές τιμές...


Αφήστε το σχόλιο σας
Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.