Καλέστε τώρα

25310 20270

Η βλεννίνη του σαλιγκαριού είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες. Βοηθάει στην τόνωση του σχηματισμού κολλαγόνου και ελαστίνης, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, καταπραΰνει, επισκευάζει τους κατεστραμμένους ιστούς και αποκαθιστά την ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ξηρού δέρματος, ρυτίδων και ραγάδων, ακμής,  σημαδιών γήρανσης, εγκαυμάτων, ακόμα και ουλών.

Η πρωτεϊνική έκκριση σαλιγκαριού αποσπάται επαγγελματικά και αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε για να σας λύσει την απορία. Πώς αφαιρείται η βλέννα του σαλιγκαριού από το σαλιγκάρι. Το σαλιγκάρι πεθαίνει ή βασανίζεται;

Για να δούμε ...

Τα οφέλη της έκκρισης που κάνει το σαλιγκάρι ήταν γνωστά στους αρχαίους χρόνους, αλλά η επανανακαλύψή τους χρονολογείται στην δεκαετία του 1980. Οι καλλιεργητές της Χιλής που χειρίζονταν τα σαλιγκάρια που προορίζονταν για τη γαλλική αγορά προς βρώση, παρατηρούσαν πόσο απαλό και καλά ενυδατωμένο ήταν το δέρμα στα χέρια τους και ότι οι γρατζουνιές και οι ουλές τους επουλώνονταν γρήγορα. Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι η βλεννίνη των σαλιγκαριών ήταν φυσικά πλούσια σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και ουσίες όπως το γλυκολικό οξύ, η αλλαντοΐνη, το κολλαγόνο και η ελαστίνη - τα οποία είναι όλα δημοφιλή συστατικά στα καλλυντικά. Το νέο δεν άργησε να κάνει τον κύκλο του και οι εταιρείες καλλυντικών μυρίστηκαν το φυσικό μυστικό ομορφιάς.

Γιατί εκκρίνει βλεννίνη το σαλιγκάρι ;

Το σαλιγκάρι εκκρίνει βλέννα για τρεις λόγους , για να κινηθεί , όταν αγχώνεται (με μικρό ρυθμό παραγωγής) και όταν νιώθει απόλαυση (σε εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό παραγωγής).

Ο Simone Sampo, Ιταλός στην καταγωγή, πέρασε σχεδόν μια δεκαετία, ερευνώντας τον καλύτερο τρόπο για να εξάγετε η βλέννα χωρίς να βλάπτονται τα σαλιγκάρια.

"Τα ήρεμα, χαρούμενα σαλιγκάρια, συμπέρανε ο Sampo, παράγουν καλύτερης ποιότητας, πλουσιότερη βλέννα. Η ιδέα μου ήταν να γλιτώσω το σαλιγκάρι από τα βάσανα και να φτιάξω μια μηχανή που θα αποτρέπει τη μόλυνση και θα επιτρέπει την εξαγωγή από τα ίδια σαλιγκάρια περισσότερες από μία φορές, χωρίς να τα βλάπτει".

ΚΙ έτσι δημιούργηθηκε το μηχάνημα Muller Οne ή το spa σαλιγκαριών όπως το αποκαλεί ο εφευρέτης του Simone Sampo.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μισής ώρας, τα σαλιγκάρια ψεκάζονται με όζον για να χαλαρώσουν και να καθαριστούν από βακτήρια και ανεπιθύμητη μούχλα. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μισής ώρας ψεκάζονται με διαφορετικό φυσικό ψεκασμό, τα οποίο τα διεγείρει να παράγουν βλέννα.

Υποστηρίζει ότι το νερό που έχει εγχυθεί με όζον, τους δίνει την αίσθηση της ευεξίας και  τους προκαλεί μια αίσθηση ευχαρίστησης. H έκκριση περνάει μέσω μιας χοάνης σε ένα αποστειρωμένο δοχείο, έτοιμο προς πώληση. "Με το μηχάνημά μας εξάγουμε φυσική, καθαρή, βλέννα, χωρίς σκληρότητα απέναντι στα σαλιγκάρια", λέει ο Sampo με υπερηφάνεια.

Αν μια εταιρεία δεν διαθέτει το Muller One, πως αποσπά όμως την βλεννίνη;

Σε αυτή την περίπτωση τα σαλιγκάρια τοποθετούνται πάνω από ένα πλέγμα σε ένα σκοτεινό και ήσυχο δωμάτιο. Ως νυχτερινά πλάσματα, τα σαλιγκάρια προτιμούν αυτό το περιβάλλον. Για περίπου 30 λεπτά, τα σαλιγκάρια αφήνονται ελεύθερα, να περιφέρονται στο δίχτυ, αφήνοντας βλεννίνη στα ίχνη τους.

Καθ 'όλη τη διαδικασία, δεν υπάρχει εξωτερική πίεση στα σαλιγκάρια ή στο πλέγμα για να εξαναγκαστεί η παραγωγή βλεννίνης. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτον, οι δοκιμές σε ζώα είναι παράνομες και η κακοποίηση ζώων είναι ένα τεράστιο θέμα που έχει προκαλέσει πολλές αμφισβητήσεις. Το κυριότερο όμως είναι αυτό που παρατήρησε και ο Ιταλός εφευρέτης του Muller One , Simone Sapon. H βέλτιστη παραγωγή βλεννίνης και η ποιότητα της εξαρτάται από το αν τα σαλιγκάρια νιώθουν καλά, χαρούμενα και άνετα, γι 'αυτό και οι εταιρείες καλλυντικών βεβαιώνονται πως τα σαλιγκάρια είναι υγιή και αισθάνονται καλά.

Μετά από 30 λεπτά, τα σαλιγκάρια μεταφέρονται πίσω στα σπίτια τους για να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν ενέργεια, ενώ η βλεννίνη συλλέγεται και υποβάλλεται σε επεξεργασία για καλλυντική χρήση.

Εσύ έχεις δοκιμάσει την κρέμα σαλιγκαριού;

Οι καταναλωτές συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ιδέα να βάλουν στο δέρμα τους προϊόντα που περιέχουν βλέννα σαλιγκαριού, γιατί δεν επιθυμούν την θανάτωση οποιουδήποτε ζώου για την περιποίησή τους. Οι επώνυμες εταιρείες καλλυντικών γνωρίζοντας την αποστροφή αυτή , φροντίζουν να αποσπούν με σωστό τρόπο την βλεννίνη για να είναι και ποιοτική. Να χρησιμοποιείτε λοιπόν προϊόντα που έχουν άδεια κυκλοφορίας και προέρχονται από εταιρείες γνωστές στον χώρο.

Επίσης πολλοί ακούν "κρέμα σαλιγκαριών" και αυτομάτως αηδιάζουν... Στην πραγματικότητα η κρέμα αυτή δεν περιέχει ...σαλιγκάρι , αλλά πρωτεϊνική έκκριση σαλιγκαριού. Μόλις ανοίξετε το βάζο μυρίσετε, αισθανθείτε και ανακαλύψετε την ελαφριά υφή και τα οφέλη για την επιδερμίδα σας ...δεν έχει γυρισμό!!! Θα την λατρέψετε και θα  συνειδητοποιήσετε πως είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που περιμένατε. Η επιθυμία χρήσης φυσικών και όχι χημικών προϊόντων βοηθά την πλειοψηφία να ξεπεράσουν αυτή τους την αποστροφή και να δοκιμάσουν....

Δώστε λοιπόν νέα όψη στο πρόσωπο σας και νιώστε την διαφορά από τις πρώτες τρεις μέρες με την κρέμα σαλιγκαριού Snail Cream SPF50. Όλα όσα θέλετε για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας !!! Ενυδάτωση, ανάπλαση, φρεσκάδα και προστασία από τον ήλιο!!! Η κρέμα σαλιγκαριού Snail Cream SPF50 είναι ένα φυσικό θαύμα. 

  • Θέλετε να λειάνετε τις ρυτίδες και τις γραμμές, να επαναφέρετε την φρεσκάδα στο πρόσωπό σας και να αποκτήσετε υγιή όψη;
  • Θέλετε το πρόσωπο σας να λάμπει;
  • Και όλα αυτά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία;

Τα μυστικά της φύσης τώρα στην διάθεσή σας και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή...

Δοκιμάστε την κρέμα σαλιγκαριού Snail Cream SPF50 με δείκτη προστασίας και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα!!! Μπείτε στο tsagiannidis.gr και προμηθευτείτε την δική σας!!!