Ηλεκτρονικό Στηθοσκόπιο Littmann 3200

SKU: 025897
595,00 €

Το ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο Littmann 3200 της 3Μ συνδυάζει την αποκλειστική τεχνολογία μείωσης του θορύβου του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των ήχων, την λειτουργία Bluetooth και ένα ολοκαίνουργιο interface χρήστη, κάνοντας την χρήση του ακόμα ευκολότερη και την επίδοση του άνευ προηγουμένου. Είναι φιλικό προς τους ασθενείς με στεφάνη από συνθετικό υλικό που δεν παγώνει το δέρμα. Επίσης έχει μαλακές ελαίες, άριστης εφαρμογής για τέλεια ηχομόνωση. Δίνεται με 2 χρόνια Η αναπαραγωγή μπορεί να γίνει στη μισή ή πλήρη ταχύτητα στα προγράμματα κώδωνα, διαφράγματος και εκτεταμένου εύρους αφοτου οι ήχοι καταγραφούν.Η αναπαραγωγή μπορεί να γίνει στη μισή ή πλήρη ταχύτητα στα προγράμματα κώδωνα, διαφράγματος και εκτεταμένου εύρους αφοτου οι ήχοι καταγραφούν.εγγύηση.

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

595,00 €
595,00 €
3M Littmann

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 85 €.

Μάθετε Περισσότερα...

Προετοιμασία δικαιολογητικών για δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ.

Άμεση και γρήγορη παράδοση στο χώρο σας.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Επαναπροδιορίστε τί μπορεί να κάνει για εσάς ενα στηθοσκόπιο Littmann

Το ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο Littmann 3200 της 3Μ συνδυάζει την αποκλειστική τεχνολογία μείωσης του θορύβου του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των ήχων, την λειτουργία Bluetooth και ένα ολοκαίνουργιο interface χρήστη, κάνοντας την χρήση του ακόμα ευκολότερη και την επίδοση του άνευ προηγουμένου.

  • Καταγράψτε ή αποθηκεύστε έως δώδεκα ήχους των 30 δευτερολέπτων από πολλαπλούς ασθενείς και αρχειοθετήστε τους ηλεκτρονικά όποτε σας βολεύει.Η αναπαραγωγή μπορεί να γίνει στη μισή ή πλήρη ταχύτητα στα προγράμματα κώδωνα, διαφράγματος και εκτεταμένου εύρους αφοτου οι ήχοι καταγραφούν.
  • Αναλύστε, οργανώστε σε ιατρικούς φακέλους, επανεξετάστε ή μεταβιβάστε τους ήχους χρησιμοποιώντας το λογισμικό τεχνολογίας Bluetooth® που συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά.
  • Η αναπαραγωγή μπορεί να γίνει στη μισή ή πλήρη ταχύτητα στα προγράμματα κώδωνα, διαφράγματος και εκτεταμένου εύρους αφοτου οι ήχοι καταγραφούν.
  • Αφήνοντας ανεπηρέαστους τους κρίσιμους ήχους του σώματος, η κατοχυρωμένη τεχνολογία ANR “Ελαχιστοποίηση Θορύβων Περιβάλλοντος” εξαλείφει κατα μέσο όρο το 85% των θορύβων,που αποσπούν την προσοχή και δυσχεραίνουν την εξέταση.
  • Συγκριτικά με την ηχητική στάθμη ενός καρδιολογικού στηθοσκοπίου Littmann ενισχύει τους ήχους της καρδιάς, των πνευμόνων ή του σώματος εως και 24 φορες εξαλείφοντας περιορισμούς στην ακρόαση παχύσαρκων ασθενών ή ασθενών που τα ρουχα τους εμποδίζουν την ακρόαση.
  • Άνετο, εύκολο στην χρήση και εκπληκτικά ελαφρύ σαν ένα μη-ηλεκτρονικό καρδιολογικό στηθοσκόπιο.
  • Ιδανικό για Αναισθησιολόγους, Καρδιολόγους, Παθολόγους, Παιδίατρους, Νοσηλευτές.

Χαρακτηριστικά

Βάρος : 180gr

Μήκος : 69cm

Λειτουργία : 1 μπαταρία ΑΑ

Εγγύηση : 2 ετών

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής 3M Littmann
Χρώμα Μαύρο
Κλίμακα Littmann 10+