Κλίβανος Memmert 108lt

SKU: 020802
2.460,00 €

Ο ξηρός κλίβανος UNB διαθέτει εξωτερικό περίβλημα και θάλαμο εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητος και μηχανικής αντοχής DIN 1.4301. Έτσι εξασφαλίζεται πλήρη στεγανότητα και προστασία των αντιστάσεων από υγρά. Η πόρτα του κλίβανου είναι κατασκευασμένη επίσης από ανοξείδωτο χάλυβα με ισχυρή ενδιάμεση μόνωση από υαλοβάμβακα και κλείνει αεροστεγώς με διπλό λάστιχο και διπλό μηχανισμό μανδάλωσης πάνω και κάτω. Τόσο η άριστη μόνωση, όσο και ο ολοσχερής διαχωρισμός του θαλάμου από τα τοιχώματα εξασφαλίζει ότι το εξωτερικό του κλιβάνου θα παραμείνει ψυχρό κατά τη λειτουργία. Οι αντιστάσεις είναι ενσωματωμένες σε όλο το εσωτερικό τοίχωμα του κλιβάνου, εντός διαμορφωμένων αυλάκων που παράλληλα εξυπηρετούν ως στηρίγματα των ραφιών.

Μέγεθος: 71 x 55 x 76 cm
Μέγεθος θαλάμου: 56 x 40 x 48 cm
Βάρος: 50 Kg

Επικοινωνήστε για τον χρόνο παράδοσης

2.460,00 €
2.460,00 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 85 €.

Μάθετε Περισσότερα...

Προετοιμασία δικαιολογητικών για δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ.

Άμεση και γρήγορη παράδοση στο χώρο σας.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Ρύθμιση θερμοκρασίας από 5°C πάνω από το περιβάλλον έως 220°C. Η επιλογή της θερμοκρασίας λειτουργίας (set point) γίνεται με ακρίβεια πρώτου ψηφίου (0,5°C). Ακρίβεια της ρύθμισης θερμοκρασίας στους 150°C: ± 0.3°C Ισοκατανομή θερμοκρασίας στους 150°C ± 4.0°C Ψηφιακή ένδειξη με ακρίβεια πρώτου ψηφίου (0,5°C).

Ο ξηρός κλίβανος UNB διαθέτει :

  • Ηλεκτρονικό controller PID για τον έλεγχο της θερμοκρασίας με ενσωματωμένο αυτοδιαγνωστικό σύστημα για γρήγορη αναγνώριση του λάθους.
  • Ενσωματωμένο ψηφιακό χρονοδιακόπτη (1 λεπτού - 99 ώρες - 59 λεπτά), η θερμοκρασία σταματά μετά τον προεπιλεγμένο χρόνο λειτουργίας.
  • Κεντρικό διακόπτη (πίεσε / στρίψε) για το άνοιγμα και κλείσιμο του κλιβάνου και για χρήση του χρονοδιακόπτη, επίσης (σε συνδυασμό με το κουμπί SET) χρησιμοποιείται και για την ψηφιακή ρύθμιση της θερμοκρασίας και των προκαθορισμένων σημείων χρόνου (setpoints).
  • Ενδείξεις λειτουργίας για αναμονή / θέρμανση / κανονική λειτουργία / λειτουργία χρονοδιακόπτη/λάθος.
  • Οπή εξαερισμού μπροστά, ρυθμιζόμενου ανοίγματος μέσω συρόμενου πλήκτρου .

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Memmert
Χωρητικότητα 108ltr
Τύπος Κλίβανου Ξηρός