Σπιρόμετρο Mir Smart One

SKU: 031930
150,00 €

Το μικρό φορητό σπιρόμετρο SMART ONE απευθύνεται κατά βάση σε ασθενείς, για να αξιολογούν τις επιδόσεις τους.

  • Διατίθεται με πλαστικό επιστόμιο που καθαρίζεται εύκολα

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

150,00 €
150,00 €
Mir

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 85 €.

Μάθετε Περισσότερα...

Προετοιμασία δικαιολογητικών για δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ.

Άμεση και γρήγορη παράδοση στο χώρο σας.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από άσθμα και πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από Χ.Α.Π. Η λειτουργία των πνευμόνων μειώνετε πολύ πριν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα, κάνοντας έτσι τους ασθενείς να μην δίνουν σημασία και να αγνοούν την πάθησή τους. Αλλά και υγιή άτομα μπορεί να υποφέρουν από προσωρινή φλεγμονή των αεραγωγών, όπως βρογχίτιδα, πνευμονία καθώς και κρυολόγημα.

Με το σπιρόμετρο MIR Smart One μπορείτε να παρακολουθείτε την υγεία των πνευμόνων σας τόσο εύκολα όσο εύκολα μετράτε την θερμοκρασία του σώματός σας, με την ίδια ακρίβεια σε κλινικό περιβάλλον.

Το σπιρόμετρο MIR Smart One είναι ιδανικό για την παρακολούθηση των αναπνευστικών ασθενειών και στην αυτοδιαχείριση του άσθματος, της ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) και της κυστικής ίνωσης.

Με δύο κοινές αλκαλικές μπαταρίες, το σπιρόμετρο MIR Smart One, μπορεί να τρέξει μέχρι 5-10 χρόνια σε κατάσταση αναμονής με περισσότερους από χίλιες δοκιμές. Έυκολα, απλά και σε προσιτή τιμή. Το σπιρόμετρο MIR Smart One έχει μέχρι στιγμής δύο βραβεία στο ιστορικό του. Βραβείο ERS 2015 Product of Outstanding Interest και βραβείο iF Design Award 2016.

Οδηγίες Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Mir
Τύπος Σπιρόμετρο
Τύπος Αεροστρόβιλου Επαναχρησιμοποιούμενος
Οξύμετρο Χωρίς Οξύμετρο