Ανακαλύψτε συνδυαστικές προσφορές, ειδικά προϊόντα και προϊόντα σε έκπτωση

BLOG

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις


Ανακαλύψτε τα πέλματα Lyncos της Aetrex για μια καλύτερη ζωή
Σεπ 4, 2018 0 Σχόλια

Τις περισσότερες φορές, τα υποδήματα που χρησιμοποιούμε δεν είναι σε θέση να μας παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη και την προστασία των ποδιών που είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η σωστή ευθυγράμμιση του σώματος μας. Ευτυχώς, η αμερικάνικη εταιρεία Aetrex προσφέρει προϊόντα για τα πόδια, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν δραστικά την στάση του σώματος σας, να αποτρέψουν παθήσεις των ποδιών και να σας ανακουφίσουν.

Τα πέλματα Lyncos βοηθάνε όλο σας το σώμα
Ιουλ 16, 2018 0 Σχόλια

Tα πόδια μας δεν φτιάχτηκαν για να πατάνε σε σκληρό έδαφος, όπως είναι ο δρόμος, το πεζοδρόμιο ή το πάτωμα του σπιτιού μας. Το πέλμα μας φτιάχτηκε για να πατά στην άμμο ή στο γρασίδι και τα προβλήματα που σχετίζονται με τα πόδια μας ξεκινάνε από αυτήν την αλλαγή στο περιβάλλον που ζούμε.

6 ασκήσεις yoga για να ανακουφίσετε τα κουρασμένα πόδια σας
Ιουλ 6, 2018 0 Σχόλια

Είτε περάσατε το προηγούμενο βράδυ με ψηλά τακούνια, είτε φορέσατε μόλις τα νέα σας παπούτσια και ακόμα δεν τα έχετε συνηθίσει ή δουλεύετε πολλές ώρες σε όρθια στάση, τα πόδια σας ταλαιπωρούνται καθημερινά. Και όπως φανατικά υποστηρίζουμε πάντα εδώ στο tsagiannidis.gr τα πόδια μας είναι το στήριγμά μας και θα πρέπει να τα φροντίζουμε.