Απολυμαντικό Επιφανειών 1lt για Πατάκι Απολύμανσης

SKU: 035609
18,00 €

Υγρό Απολυμαντικό Γενικής Χρήσης (Ιδανικο και για Πατάκι Καθαρισμού & Απολύμανσης Υποδημάτων) Το Antibakt είναι ισχυρό απολυμαντικό με μικροβιοκτόνο δράση.

Εκτός Αποθέματος

18,00 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 85 €.

Μάθετε Περισσότερα...

Προετοιμασία δικαιολογητικών για δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ.

Άμεση και γρήγορη παράδοση στο χώρο σας.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Το Antibakt Universal καταστρέφει αποτελεσματικά τα παθογόνα μικρόβια όπως θετικά και αρνητικά κατά gram βακτήρια, μύκητες, ιούς (HIV, HERPES, HEPATITIS B κλπ) και τα ανθεκτικά στελέχη τους (Staphylococcus, Streptococcous, Pseudomonas, Enterobacterium, Salmonella, Escherichia Coli, Mycobacterium Tuberculosis κ.α) τα οποία είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Το Antibakt Universal προλαμβάνει και ελέγχει τις μούχλες και τις οσμές που αυτές προκαλούν και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εργαστηριακούς και νοσοκομειακούς χώρους, εργαστήρια τροφίμων, ιατρεία, οδοντιατρεία, σπίτια, ιδρύματα, γραφεία, σχολεία, ξενοδοχεία και γενικότερα σε εσωτερικούς χώρους όπου η πρόληψη κατά των μικροβίων κρίνεται απαραίτητη.

Συνιστάται για την ταχεία απολύμανση ιατρικών και οδοντιατρικών εργαλείων και σκευών, τοίχων, γραφείων, νεροχυτών, τηλεφώνων, χειρολαβών, δοχείων, κάδων απορριμμάτων, καθισμάτων, κρεβατιών, τουαλετών και κάθε χώρου εκτεθειμένου σε επιμολύνσεις.

Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές με μικροβιακή αιτιολογία σε χώρους όπως τουαλέτες, υπόγεια, ντουλάπες, σοφίτες, πλυσταριά, αποθήκες, κουζίνες, χώρους κατοικίδιων ζώων κ.α. Συμβατό με υλικά όπως: πλαστικά, βαμμένες επιφάνειες (π.χ. οδοντιατρικές καρέκλες, ακρυλικό γιαλί, πολυβαρβονικά, πολυσουμφονικά κλπ).

Οδηγίες Χρήσης:

  • Ψεκάστε καλά την επιφάνεια ή τον χώρο που θέλετε να απολυμάνετε ώστε αυτή να καλυφθεί πλήρως.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα απομακρύνετε πριν τον ψεκασμό τους περιβαλλοντικούς ρύπους (σκόνη, λάσπες κ.α)
  • Για περιπτώσεις όπου θέλετε να καταπολεμήσετε επίμονες μούχλες ψεκάστε καλά την μολυσμένη επιφάνεια, αφήστε να στεγνώσει με τον αέρα και επαναλάβετε τον ψεκασμό εβδομαδιαία ή νωρίτερα, αν χρειαστεί

Για το απολυμαντικό πατάκι (κωδ. 032677) εμποτίζετε με 1,5lt και στην συνέχεια είναι έτοιμο για χρήση. ΑΡΑΙΩΣΗ ΣΤΟ 1/5 & 1/10 ΑΝΑΛΟΓ

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Εφαρμογή Επιφάνειες
Δράση Απολύμανση
Συσκευασία 1 ltr
Χωρητικότητα 1ltr
Τύπος Μη Διαθέσιμο