Καλέστε τώρα

25310 20270

Τα υποαλλεργικά βαμβακερά γάντια από 100% βαμβάκι, είναι εξαιρετικά για προστασία σε δερματικές παθήσεις και πολύ χρήσιμα σε πολλές ακόμα περιστάσεις.

Είναι μαλακά και ανατομικά. Φοριούνται από άντρες και γυναίκες, χάρη στην ποικιλία μεγεθών και είναι πολλαπλών χρήσεων. Πλένονται δηλαδή στο πλυντήριο και σιδερώνονται. Μπορείτε να τα πλύνετε και να τα σιδερώσετε, για να τα επαναχρησιμοποιήσετε όσες φορές χρειάζεται, μέχρι να γαριάσουν, οπότε είναι και οικονομικά.

Γνωρίστε την χρήση τους και επιλέξτε τα για οποιαδήποτε από τις παρακάτω περιπτώσεις.

Ποιά είναι η χρήση των βαμβακερών γαντιών και γιατί να τα επιλέξετε;

Κατάλληλα για τη θεραπεία των ασθενειών του δέρματος. Μπορείτε να βάλετε την κρέμα που σας έχει συστήσει ο δερματολόγος σας και να εφαρμόσετε από πάνω το βαμβακερό γάντι. Κατ' αυτό τον τρόπο βοηθάτε στην απορρόφηση των κρεμών, των λοσιόν και των φαρμακευτικών αλοιφών και αποτρέπετε την πιθανή χρώση υφασμάτων και ενδυμάτων.

Σε περιπτώσεις που δεν υποφέρετε από κάποια δερματική αλλεργία ,αλλά νιώθετε τα χέρια σας ξηρά από το κρύο, εφαρμόστε την μαλακτική σας κρέμα πριν τον ύπνο και αφήστε την νυχτερινή θεραπεία με τα βαμβακερά γάντια και την μαλακτική κρέμα της επιλογής σας να κάνει θαύματα. Την άλλη μέρα θα νιώσετε τα χέρια σας μαλακά και ανανεωμένα.

Συνδιάστε τα βαμβακερά γάντια με την Menalind Professional Κρέμα Χεριών. Η κρέμα χεριών της σειράς Menalind Care προσφέρει εντατική περιποίηση στα ξηρά χέρια χάρη στην κρεατίνη, την ενυδατική πανθενόλη και το πλούσιο αμυγδαλέλαιο. Είναι κατάλληλη και για τους άτομα με ερεθισμούς στα χέρια.

Aν κάνετε τακτικά ημιμόνιμο ή μόνιμο μανικιούρ, μπορείτε να προμηθευτείτε τα βαμβακερά γάντια για προστασία από την ακτινοβολία. Αφού κόψετε τα ακροδάκτυλα λίγο πιο κάτω από το ύψος των νυχιών σας,  φορέστε τα, ώστε να προστατεύετε τα χέρια σας από τις UV ακτίνες, κατά την διάρκεια του "ψησίματος", όταν τοποθετείτε το χέρι μέσα στο φουρνάκι νυχιών UV. Έτσι εκτίθενται μόνο τα ακροδάχτυλα και όχι όλο το χέρι σας.

Σε περίπτωση που στην εργασία σας έρχεστε σε επαφή με υλικά που σας προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτω από γάντια νιτριλίου ή latex, μετά από σύσταση δερματολόγου, τα βαμβακερά γάντια που είναι εντελώς υποαλλεργικά χάρη στην σύστασή τους, 100% βαμβάκι. Σε περίπτωση που έχετε αλλεργία στο Latex και πάλι μετά από συμβουλευτική με τον γιατρό σας, μπορείτε να προμηθευτείτε με γάντια χωρίς latex όπως είναι τα συνθετικά γάντια ή τα γάντια νιτριλίου και να χρησιμοποιήσετε από κάτω τα υποαλλεργικά βαμβακερά γάντια από100% βαμβάκι.

Eίναι άνετα και απαλά και πολλές νοικοκυρές όταν καθαρίζουν ή ξεσκονίζουν χωρίς την χρήση νερού, προτιμούν τα βαμβακερά γάντια, για να μην έρχονται σε επαφή με τα καθαριστικά σπρέι. Αν πάλι κατά την διάρκεια του καθαρισμού του σπιτιού σας χρησιμοποιείται πλαστικά γάντια τα οποία κάνουν τα χέρια σας να ιδρώνουν, μπορείτε κάτω από τα πλαστικά γάντια να φορέσετε τα βαμβακερά γάντια TG για να απορροφήσετε τυχόν υγρασία.

Πολλοί πελάτες μας τα προμηθεύονται και ως άσπρα γάντια για παρελάση. Σε αντίθεση με τα συνθετικά γάντια που πωλούνται, είναι πιο οικονομικά και φοριούνται πιο άνετα στο χέρι, χάρη στο ανατομικό τους σχήμα και την αίσθηση απαλότητας που προσφέρουν.

Βρείτε στο eshop μας tsagiannidis.gr ποικιλία ειδών για να καλύψετε κάθε σας ανάγκη σε θέματα υγείας. Είμαστε πάντα κοντά σας με καινοτόμα προϊόντα και νέες προσθήκες που κάνουν την καθημερινότητα σας ευκολότερη. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας προϊόντα βρείτε μας στο facebook @tsagiannidis.medical .