Βοήθεια στο Σπίτι | Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Βοήθεια στο Σπίτι | Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά - Ιατρικά

Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" απευθύνεται σε ηλικιωμένους και άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες ή ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να αυτοεξυπηρετηθούν.

Εξασφαλίζει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους παρέχοντας κοινωνική στήριξη, υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, οικιακή βοήθεια και πάνω απ’ όλα ανθρωπιά και συμπαράσταση. Βοηθά το οικογενειακό περιβάλλον τους να προσφέρει το καλύτερο δυνατό καθώς η πλήρη φροντίδα σε συνδυασμό με άλλες υποχρεώσεις αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Επικοινωνήστε τώρα και ενημερωθείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Τηλέφωνο 25310 20270 & 6944919666.

Κατανοώντας λοιπόν αυτές τις δυσκολίες, σας προσφέρουμε αναλυτικά:

Υπηρεσίες Κοινωνικής Στήριξης

Καταγράφουμε, αξιολογούμε και οργανώνουμε τις ανάγκες σας. Είμαστε εκεί όποτε μας χρειάζεστε, για να συμβουλεύσουμε και να σας στηρίξουμε ψυχολογικά. Σας ενημερώνουμε για τα δικαιώματα και τις υπηρεσίες που δικαιούστε και αναλαμβάνουμε την επαφής σας με τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφάλισης, υγείας και κοινωνικής προστασίας. Διευκολύνουμε ή σας συνοδεύουμε κατά την συμμετοχή σας σε θρησκευτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Υπηρεσίες Νοσηλευτικής Φροντίδας

 • Κατ' οίκον επισκέψεις για τη μέτρηση και καταγραφή των ζωτικών σημείων και την φροντίδα αναγκών (Αιμοληψία, ενεσοθεραπεία, μέτρηση πίεσης, μέτρηση σακχάρου, μέτρηση σφυγμών, αλλαγή και τοποθέτηση ουροκαθετήρα, αιμοληψία, περιποίηση τραυμάτων), παρακολούθηση τήρησης φαρμακευτικής αγωγής, χορήγηση φαρμάκων και πρώτες βοήθειες.
 • Συνταγογράφηση και προμήθεια των φαρμάκων ή επίσκεψη στο γιατρό για συνταγογράφηση.
 • Συνοδεία σε νοσοκομεία ή διαγνωστικά κέντρα για τις προγραμματισμένες εξετάσεις τους ή μεταφορά αίματος και ούρων στο νοσοκομείο ή το διαγνωστικό.

Επιπλέον Πλεονεκτήματα μόνο για εσάς

 • Εκπτώσεις στα καταστήματα Τσαγιαννίδη
 • Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενους ιατρούς
 • Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά εργαστήρια
 • Ευέλικτο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας
 • Άμεση ανταπόκριση
 • Εξοικονόμηση χρόνου (για το οικογενειακό περιβάλλον και τον ασθενή)

Επικοινωνήστε τώρα και ενημερωθείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Τηλέφωνο 25310 20270 & 6944919666.

Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" διατίθεται προσωρινά μόνο στο Νομό Ροδόπης.


2 Σχόλια

 • Δόμνα

  Καλησπέρα,
  Ο πατέρας μου είναι 63 χρονών και έχει σκλήρυνση κατά πλάκας με αναπηρία 82%(παίρνει σύνταξη αναπηρίας ΙΚΑ). Μπορεί να πάρει μέρος στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι;Αν ναι,ποια είναι η διαδικασία εγγραφής και πόσο κοστίζει η υπηρεσία;
  Ευχαριστώ

  • Γιάννης Μονοκάνδυλος
   Γιάννης Μονοκάνδυλος Αυγ 25, 2017 από 10:34

   Καλημέρα σας
   Ναι μπορεί να πάρει μέρος στο πρόγραμμα. Ελάτε σε απ'ευθείας επικοινωνία με το κατάστημά μας και την κοινωνική λειτουργό για να ενημερωθείτε λεπτομερώς για την διαδικασία εγγραφής καθώς και το κόστος, το οποίο ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.

   Το τηλέφωνο για επικοινωνία είναι το 25310 20270.
   Είμαστε εδώ για εσάς

Αφήστε το σχόλιο σας
Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.