Συσκευή Λεμφικού Μασάζ - Πρεσσοθεραπείας Power Q 1000 Plus

SKU: 036311
392,00 €

Η Συσκευή Λεμφικού Μασάζ Power Q1000 PLUS βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και τη διάλυση των υγρών στα νεκρά σημεία των άκρων.

 • Αυξάνει την πίεση των μυϊκών ιστών με την επαναλαμβανόμενη συστολή και διαστολή (σε τέσσερα στάδια).
 • Ανακουφίζει τον πόνο και θεραπεύει το οιδήμα, με την επανάκτηση των λειτουργιών των ταλαιπωρημένων και τραυματισμένων άκρων.
Ο σωλήνας σύνδεσης είναι απαραίτητος για την λειτουργία της συσκευής. Θα πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον 2 μανσέτες.

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

392,00 €

Ο σωλήνας σύνδεσης είναι απαραίτητος για την λειτουργία της συσκευής

Επιλέξτε τουλάχιστον δύο μανσέτες

* Απαιτούμενα Πεδία

392,00 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 85 €.

Μάθετε Περισσότερα...

Προετοιμασία δικαιολογητικών για δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ.

Άμεση και γρήγορη παράδοση στο χώρο σας.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Η Συσκευή Λεμφικού Μασάζ Power-Q1000 Plus ενδείκνυται για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων όπως:

 • Λεμφοίδημα
 • Ανεπάρκεια και δυσλειτουργία του κυκλοφοριακού συστήματος
 • Φλεβίτη
 • Μετατραυματικά ή μετεγχειρητικά οιδήματα
 • Καρδιοαγγειακό σύστημα, που αποτρέπει το λιμνάζον αίμα και τις αποφράξεις στα αγγεία
 • Διαταραχές στο κυκλοφορικό συνοδεύονται από συμπτώματα όπως κρύα χέρια και πόδια, μούδιασμα, πόνοι στους ώμους, ζαλάδες, χρόνια κόπωση, δυσκολία στο περπάτημα, μυϊκοί πόνοι, παραλυτικό αίσθημα στους μύες και στο δέρμα, κτλ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Τάση AC 220 V-240 V(110 V-120 V).
 • Ρυθμιζόμενος χρονός εναλλαγής (0-30 λεπτά).
 • Πίεση 0-300mmHg (0,1-0,3 mgf/cm2).
 • Κατανάλωση Ισχύος 25W
 • Βάρος συσκευής: 2,0 kgr
 • Ρεύμα 0,2A.
 • Διαστάσεις αντλίας 26,0 x 20,0 x 12,5 cm

Περιγραφή

Χρήσιμο για ιατρική αλλά και αισθητική φροντίδα, το Q1000 διευκολύνει την κυκλοφορία αίματος και λέμφου, ανεβάζοντας την θερμοκρασία των υποδερμικών ιστών και διευρύνοντας τα αγγεία μέσω διαδοχικών κύκλων φουσκώματος και ξεφουσκώματος των ειδικών μανσετών (μακρόστενες σωλήνες μέσα στις οποίες μπαίνει το πόδι ή το χέρι ή η κοιλιά).

Το Q-1000 προάγει την κυκλοφορία αίματος και λέμφου στις αδύναμες περιοχές των χεριών και των ποδιών, και αυξάνει την πίεση του μυϊκού ιστού με τις συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες σφίξεις των διαβαθμισμένων αεροθαλάμων πίεσης 4 βημάτων, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει το οίδημα και τον πόνο στα άκρα.

Το σύστημα αυτό άπτεται του καρδιαγγειακού μας συστήματος, αποτρέποντας το αίμα, την λέμφο και γενικά τα υγρά του σώματος να λιμνάσουν σε κάποιο σημείο. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, την λειτουργία αυτή αναλαμβάνουν τα φλεβικά αγγεία και τα λεμφαγγεία, με υποβοήθηση από το μυϊκό σύστημα.Δεν έχουν δικό τους μυϊκό σύστημα όπως οι αρτηρίες, και έτσι διαθέτουν ειδικές βαλβίδες ώστε να μην επιστρέφουν τα υγρά προς τα κάτω λόγω της έλξης της βαρύτητας. Όταν οι βαλβίδες αυτές δυσλειτουργούν, τα αγγεία αυτά διογκώνονταικαι και πολλές φορές σπάνε, με αποτέλεσμα το πρήξιμο (πχ λεμφικό οίδημα) ή/και την αισθητική δυσχέρεια (πχ κιρσοί).

Η τακτική εκγύμναση και η ανέλκυση των άκρων είναι πολλές φορές αδύνατη ή μη πρακτική, και για τον λόγο αυτό πολλοί θεράποντες συστήνουν θεραπεία υποβοηθούμενης άντλησης μέσω διαβαθμισμένης συμπίεσης. Η γνωμάτευση κάποιου θεράποντα λογικά θα περιέχει τη ρύθμιση της πίεσης, την διάρκεια και τη συχνότητα των θεραπειών, και ίσως κάποιον τοπικό αντιπρόσωπο για τον εξοπλισμό Q-1000.

Το Q-1000 είναι άριστο ειδικά για το σπίτι, καθότι είναι ελαφρύ και πρακτικό. Η αντλία είναι εύκολη στη χρήση, και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ενώ βλέπετε τηλεόραση, διαβάζετε, ακούτε μουσική, χαλαρώνετε κλπ. Η αντλία θα σας προσφέρει ένα απαλό και χαλαρωτικό μασάζ συμπίεσης. Για την ασφάλειά σας, αν έχετε αγγειακό πρόβλημα, συμβουλεύεστε πάντα τον ιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε συσκευές μασάζ που θα επηρεάσουν τα αγγεία σας

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Wonjin
Τύπος Συσκευές Λεμφικού Μασάζ