Ζώνη Εκγύμνασης Κοιλιακών Medisana Bob

SKU: 031017
55,00 €

Η πρωτοποριακή συσκευή εκγύμνασης κοιλιακών μυών και αδυνατίσματος BOB της Medisana λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτρικής διέγερσης μυών (EMS). Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από επαγγελματίες αθλητές, φιλόδοξους ερασιτέχνες αθλητές, καθώς και στη διαδικασία αποκατάστασης για να είναι το σώμα αποδοτικότερο, να μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμού και να διατηρείται η κινητικότητα.

Διαστάσεις: 6,8 x 6,8 x 1,6cm

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

55,00 €
55,00 €

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από 85 €.

Μάθετε Περισσότερα...

Προετοιμασία δικαιολογητικών για δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ.

Άμεση και γρήγορη παράδοση στο χώρο σας.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Η ζώνη εκγύμνασης κοιλιακών Medisana Bob είναι μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευή διέγερσης των κοιλιακών μυών που διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους δράσης:

  • Βελτίωση της ροής του αίματος στην περιοχή εφαρμογής
  • Χαλάρωση των συσπασμένων κοιλιακών μυών
  • Eνδυνάμωση των κοιλιακών μυών
  • Διατήρηση ή βελτίωση της κινητικότητας

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μετά από επεμβάσεις για την ενδυνάμωση του χαλαρωμένου μυϊκού συστήματος, σε μονόπλευρα ή κακώς γυμνασμένων ή πιασμένων κοιλιακών μυών ή για την προθέρμανση πριν από αθλητική δραστηριότητα.

Διαθέτει 10 διαφορετικά προεγκατεστημένα αυτόματα προγράμματα και ένταση που ρυθμίζεται σε 25 διαφορετικά επίπεδα! Απενεργοποιείται αυτόματα μετά το τέλος κάθε προγράμματος. Η εξισορρόπηση των μυϊκών ανισορροπιών και η σύσφιξη του δέρματος οδηγούν επιπλέον σε καύση του λίπους και σε μια ελκυστικότερη εξωτερική εμφάνιση! Μέσω απαλών ηλεκτρικών παλμών και χωρίς την επιβάρυνση των τενόντων και των κλειδώσεων διεγείρονται οι κοιλιακοί μύες στο σώμα, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος.

Φοριέται άνετα κάτω από τα ρούχα χάρη στο λεπτό της σχεδιασμό και στο εύκαμπτο υλικό από το όποιο είναι κατασκευασμένη.

Η συσκευή είναι ενσωματωμένη στη ζώνη που σημαίνει ότι δεν διαθέτει ενοχλητικά καλώδια. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες (ΑΑΑ) 1,5 V που περικλείονται στην συσκευασία.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος Συσκευή Μασάζ
Χρώμα Μη Διαθέσιμο