Καλέστε τώρα

25310 20270

Ακόμα ψάχνεις τρόπους για να απαλλαγείς από τους πόνους στα πόδια;

Τα ορθωτικά πέλματα Aetrex Lynco, συμβάλλουν στην μείωση του πόνου στα πόδια και εγγυώνται ανακούφιση από τις κοινές παθήσεις, όπως η πελματιαία απονευρωσίτιδα και η πλατυποδία!

Απάντησε σε 4 ερωτήσεις για να σου προτείνουμε το κατάλληλο πέλμα!

Κάνε το Τεστ!
Aetrex Ορθωτικά Πέλματα

Σύμφωνα με μελέτες, 6 στους 10 ανθρώπους έχουν πόνο στα πόδια ή αισθάνονται άβολα όταν περπατάνε. Τα ορθωτικά πέλματα της Aetrex, προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις στα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα και προτείνονται από ποδίατρους και γιατρούς παγκοσμίως.

Γιατί Ορθωτικά Πέλματα Aetrex;

Τα πόδια μας εξελίχθηκαν για να χρησιμοποιούνται σε μαλακές, φυσικές επιφάνειες όπως χώμα, άμμος και γρασίδι. Ωστόσο, πλέον περπατάμε κυρίως σε σκληρές επιφάνειες, που μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση, πόνο, ακόμη και τραυματισμό.

Η χρήση των ορθωτικών πελμάτων Aetrex συμβάλει στην υγεία των ποδιών, στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού και στη βελτίωση της άνεσης και της σταθερότητας κατά το περπάτημα ή το τρέξιμο.

  • Βοηθούν στην ομοιόμορφη διανομή της πίεσης σε ολόκληρο το πέλμα.
  • Ανακουφίζουν τη δυσφορία και τον πόνο.
  • Μπορούν να βελτιώσουν την άνεση και τη σταθερότητα κατά το περπάτημα ή το τρέξιμο.
  • Eίναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για όσους έχουν πελματιαία απονευρωσίτιδα, πλατυποδία ή άλλες παθήσεις των ποδιών.
  • Μπορούν να μειώσουν την κόπωση κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας.

Τo Νο 1 Ορθωτικό Σύστημα στον Κόσμο


Το πλεονέκτημα της Aetrex

Aetrex Ορθωτικά Πέλματα Στήριξη Καμάρας

Στοχευμένη Στήριξη Καμάρας

Πείτε αντίο στον πόνο και τη δυσφορία στα πόδια! Τα ορθωτικά πέλματα Aetrex παρέχουν στοχευμένη στήριξη της καμάρας, βοηθώντας στη βελτίωση της στάσης σας, στη μείωση της πίεσης στα πόδια και στην ανακούφιση από τον πόνο και την ενόχληση.

Ευθυγράμμιση και Στήριξη

Αποκτήστε την ευθυγράμμιση που χρειάζεστε για να αισθανθείτε καλά. Τα πέλματά μας σχεδιάζονται για να κρατήσουν το πόδι σας πιο κοντά στη φυσιολογική θέση κατά τη διάρκεια του βηματισμού, μειώνοντας τον πρηνισμό και την πίεση στην πελματιαία απονεύρωση, τα γόνατα, τους γοφούς και την πλάτη.

Aetrex Ορθωτικά Πέλματα Ευθυγράμμιση
Aetrex Ορθωτικά Πέλματα Υλικά Υψηλής Τεχνολογίας

Υλικά Υψηλής Τεχνολογίας για Απόλυτη Άνεση

Πείτε αντίο στα σκληρά και άβολα υλικά! Τα ορθωτικά πέλματα Aetrex χρησιμοποιούν υλικά κορυφαίας ποιότητας που απορροφούν τους κραδασμούς και έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν το σώμα, ενώ προστατεύουν το πόδι. Το σημαντικότερο; ...τα νιώθετε μαλακά και άνετα!

Τα ορθωτικά πέλματα Aetrex μπορούν να σε βοηθήσουν

Aetrex Ορθωτικά Πέλματα Πελματιαία Απονευρωσίτιδα

Πελματιαία Απονευρωσίτιδα

Βρες Ανακούφιση!
Aetrex Ορθωτικά Πέλματα Πλατυποδία

Πλατυποδία

Βρες Ανακούφιση!
Aetrex Ορθωτικά Πέλματα Κοιλοποδία

Κοιλοποδία

Βρες Ανακούφιση!
Aetrex Ορθωτικά Πέλματα Κότσι / Βλαισοδακτυλία

Κότσι

Βρες Ανακούφιση!

Αναγνωρίζονται και εγκρίνονται από την Αμερικανική Ποδιατρική Εταιρεία

Τα ορθωτικά πέλματα της Aetrex συνιστώνται από γιατρούς και ποδίατρους παγκοσμίως, ως το # 1 ορθωτικό σύστημα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Aetrex, παρέχουν τον πιο εύκολο, οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους.
Aetrex Ορθωτικά Πέλματα

Δεν είστε σίγουροι ποια ορθωτικά πέλματα είναι κατάλληλα για εσάς;

Δοκίμασε το Τεστ!

Συχνές Ερωτήσεις

Βοηθούν τα ορθωτικά πέλματα Aetrex με την πελματιαία απονευρωσίτιδα;

Η πελματιαία απονευρωσίτιδα είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας και επαναλαμβανόμενης πίεσης στο πόδι είτε από τον τρόπο ζωής μας, σαν απόρροια άσκησης ή απλά λόγω μεγάλης ηλικίας. Η επανάληψη μικροτραυμάτων στο ίδιο σημείο, οδηγεί σε χρόνια φλεγμονή. Η χαρακτηριστική καμάρα της Aetrex αποφορτίζει την πελματιαία απονεύρωση και κατανέμει τις πιέσεις στην περιοχή της ποδικής καμάρας αποτρέποντας τον πόνο.